Huurvoorwaarden

De verhuurder biedt de woning aan en de huurder aanvaardt het goed in de staat zoals het zich bevindt, in goede staat van onderhoud, veiligheid, hygiëne en bewoonbaarheid en conform zowel de Koninklijke als de lokale wetten en besluiten die van toepassing zijn. Er wordt een beschrijving van het goed en een inventaris van de inboedel voorgelegd welke, na eventuele opmerkingen van de huurder, door deze wordt ondertekend bij intrek.

Het goed is exclusief bestemd voor bewoning op basis van seizoensverhuring van een gemeubelde vakantiewoning. De huurder kan van deze woning niet zijn hoofdverblijfplaats maken. Elke wijziging door de huurder aan de bestemming of het gebruik van het goed is niet toegestaan.

De huurder moet minimum 23 jaar oud zijn en gedurende de gehele huurperiode aanwezig zijn in de woning voor begeleiding van jongeren/kinderen die eventueel in de woning verblijven. Bij de ondertekening van het contract moet een copy van de identiteitskaart bezorgd worden (rijksregisternummer, nummer van de identiteitskaart moeten zichtbaar zijn).

De huurprijzen zijn inclusief reserveringskosten, verwarming, elektriciteit, water en toeristenbelasting. Het energieverbruik is aan een redelik maximum verbonden. Excessief verbruik kan worden berekend. De huurprijzen kunnen ten allen tijden door de verhuurder worden aangepast, behalve voor reeds afgesproken reservaties.
De waarborg bedraagt € 150,-. De borg wordt direct met de betaling van de huursom voldaan. Met het bedrag van de waarborgsom wordt na de huurperiode eventueel door de huurder of medegebruikers veroorzaakte schade of andere tekortkomingen verrekend. De borg wordt terug overgemaakt op uw rekening binnen de 14 dagen na vertrek mits eventueel rekening te houden met voorgaande. Alle bedden zijn voorzien van matrasbeschermers, dekbedden en kussens.

Gebruik van onderlakens, kussensloop en dekbedovertrek is verplicht, slaapzakken zijn alleen toegestaan in combinatie met onderlaken en kussensloop. Meubels, huisversiering, geluid- en televisieapparatuur mogen niet worden verplaatst.